MédisDATA

mproduk ain

Nyayogikeun anjeun sareng produk anu anjeun peryogikeun

NM-500 Multifungsi

maca deui

ND-2511 Bor Kanulasi

Bor canulate anu énggal dimangpaatkeun utamina dianggo pikeun nyepeng kawat k, bedah paku saling intraumedullary sareng operasi arthroscopic. Éta tiasa nolak suhu tinggi sareng tekanan tinggi dugi ka 135 centigrade. Di sagigireun éta, urang tiasa nawiskeun antarbeungeut anu béda sapertos AO, Stryker, Hudson dll.
maca deui

SS-1011 Oscillating Saw

Rangkaian tulang S osilasi osilasi S anu énggal dikembangkeun, diwangun ku panangan tangan, carjer, aki sareng bilah raga, utamina dianggo pikeun operasi sendi pinggul & tuur. Motor impor na ngajantenkeun operasi langkung épisién sareng tepat; desain ergonomis ngajadikeun perasaan leungeun nyaman; kompasitas batréna langkung ageung tiasa ngadamel kakuatan anu kuat pikeun nyumponan kabutuhan konsumén.
maca deui
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional

Lalajo urang
video perkenalan

Diajar langkung seueur ngeunaan perusahaan urang

angeunaan urang

Paham anu jelas ngeunaan eusi perusahaan

Pabrikan utama pikeun alat kakuatan orthopedic.

Ruijin mangrupikeun perusahaan terintegrasi sains, industri sareng perdagangan, utamina nyayogikeun ragaji listrik listrik & bor alat-alat orthopaedik mimitian ti rampak plester médis, bor tulang normal, rénggéng osilasi, bor kanulasi nepi ka bor reamer acetabular, ragaji bor tulang mikro, ragaji sternum, sistem kranial sareng ragaji bor multifungsi jsb, anu sadayana diterapkeun sacara lega dina jinis operasi ortopedi.

maca deui

Okakuatan anjeun

Pintonan kaunggulan perusahaan

Naha milih urang?

Pabrikan profesional, kualitas beredar, layanan 24 jam online.

ad01

company Warta

Terus wartoskeun industri

news-2

Élmuwan ngembangkeun biomaterial novél anu ngagancangkeun bon ...

Élmuwan parantos ngembangkeun biomaterial énggal anu ngabantosan tulang gancang ...

maca deui

mproduk ain

Nyayogikeun anjeun sareng produk anu anjeun peryogikeun

Naha Aya Produk Anu Anjeun Pikaresep?

Numutkeun Kabutuhan Anjeun, Ngepaskeun Kanggo Anjeun, sareng Nyayogikeun Anjeun Produk Anu Langkung Berharga.

panilitian ayeuna