MJEKËSORT D DHNAT

mprodukt ain

Ju sigurojmë produktet që ju nevojiten

NM-500 shumëfunksional

Lexo më shumë

ND-2511 Stërvitje me kanulizim

Stërvitja e kanulizuar e sapo zhvilluar përdoret kryesisht për mbajtjen e telit k, ndërhyrjen ndërprerëse të thonjve dhe kirurgjinë artroskopike. Mund t’i rezistojë temperaturës së lartë dhe presionit të lartë deri në 135 celsius. Përveç kësaj, ne mund të ofrojmë ndërfaqe të ndryshme si AO, Stryker, Hudson etj.
Lexo më shumë

SS-1011 Sharra lëkundëse

Sharra e kockave lëkundëse pa furça e serisë S, e përbërë nga copa dore, karikues, bateri dhe tehe sharre, përdoret kryesisht për operacionet e kyçeve të gjurit dhe gjurit. Motori i tij i importuar e bën funksionimin më efikas dhe preciz; Dizajni ergonomik e bën ndjesinë e rehatshme të duarve; kompaktësia më e madhe e baterisë mund të bëjë energji të fortë për të kënaqur nevojën e klientëve.
Lexo më shumë
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional

Shikoni tonë
video hyrëse

Mësoni më shumë për kompaninë tonë

apër ne

Kuptim i qartë i përmbajtjes së ndërmarrjes

Prodhuesi kryesor për mjetet ortopedike të energjisë.

Ruijin është një kompani e integruar e shkencës, industrisë dhe tregtisë, kryesisht duke furnizuar sharrë elektrike elektrike dhe stërvitje të mjeteve ortopedike duke filluar nga sharra suvaje mjekësore, stërvitje normale kockash, sharrë lëkundëse, stërvitje me kanulizim deri në stërvitje acetabular reamer, stërvitje mikro kockash, sharrë sternumi, sistemi kranial dhe sharra multifunksionale etj, të gjitha këto aplikohen gjerësisht në llojet e operacioneve ortopedike.

Lexo më shumë

Opikat e forta

Shfaqja e përparësisë së ndërmarrjes

Pse na zgjodhet ne?

Prodhues profesional, cilësi të jashtëzakonshme, shërbim 24 orë në internet.

ad01

cLajmet e kompanisë

Mbani krah me lajmet e industrisë

news-2

Shkencëtarët zhvillojnë biomaterial të ri që përshpejton bon ...

Shkencëtarët kanë zhvilluar një biomaterial të ri që ndihmon kockat të shërohen të shpejtë ...

Lexo më shumë

mprodukt ain

Ju sigurojmë produktet që ju nevojiten

A ka ndonjë produkt që ju pëlqen?

Sipas nevojave tuaja, personalizojeni për ju dhe sigurojini produkte më të vlefshme.

hetim tani