МЕДИЦИНСКИПОДАТОЦИ

mаин производ

Обезбедете ви производи што ви требаат

Мултифункционален NM-500

Прочитај повеќе

ND-2511 Канулирана вежба

Новоразвиената дупчалка за канулирање главно се користи за држење на k жица, интраумелуларна хирургија на ноктите меѓу себе и артроскопска хирургија. Може да се спротивстави на висока температура и висок притисок до 135 целзиусови. Покрај тоа, можеме да понудиме различни интерфејси како AO, Stryker, Hudson итн.
Прочитај повеќе

SS-1011 пила за осцилирање

Неодамна развиената пила за осцилирачки коски без четки од серија S, составена од рачни парчиња, полнач, батерии и сечила за пила, главно се користи за хирургија на колк и колен зглоб. Неговиот увезен мотор ја прави работата поефикасна и попрецизна; ергономскиот дизајн прави пријатно чувство на рака; поголема компактност на батеријата може да направи силна моќност за задоволување на потребата на клиентите.
Прочитај повеќе
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional

Гледајте ги нашите
видео вовед

Дознајте повеќе за нашата компанија

aнас

Јасно разбирање на содржината на претпријатието

Водечки производител на ортопедски електрични алатки.

Ruijin е интегрирана компанија за наука, индустрија и трговија, главно снабдувајќи медицинска електрична пила и вежба со ортопедски алатки кои се движат од медицинска гипска пила, нормална коска за вежбање, осцилирачка пила, кануларна дупчалка до ацетабуларна дупчалка, пила за микро коска, пила на градната коска, кранијален систем и мултифункционална пила за вежба и сл., сите се широко применети во видови ортопедски операции.

Прочитај повеќе

Oсилни страни

Приказ на предност на претпријатието

Зошто да не изберете нас?

Професионален производител, одличен квалитет, 24 часовна услуга преку Интернет.

ad01

cвести за компанијата

Бидете во тек со новостите од индустријата

news-2

Научниците развиваат нов биоматеријал што го забрзува бо ...

Научниците развија нов биоматеријал кој им помага на коските да лекуваат побрзо ...

Прочитај повеќе

mаин производ

Обезбедете ви производи што ви требаат

Дали има некои производи што ви се допаѓаат?

Според вашите потреби, прилагодете се за вас и обезбедете ви повеќе вредни производи.

истрага сега