PERUBATANDATA

mproduk ain

Nyedhiyakake produk sing sampeyan butuhake

NM-500 Multifungsi

maca liyane

ND-2511 Bor Canulate

Bor canulate sing nembe dikembangake utamane digunakake kanggo nyekeli kawat k, operasi paku interlocking intraumedullary lan operasi arthroscopic. Bisa tahan suhu dhuwur lan tekanan dhuwur nganti 135 centigrade. Kajaba iku, kita bisa nawakake macem-macem antarmuka kayata AO, Stryker, Hudson lsp.
maca liyane

Saw-osilasi SS-1011

Gergaji tulang osilasi seri S sing durung dikembangake, digawe saka handpiece, charger, batre lan glathi, umume digunakake kanggo operasi sendi pinggul & dhengkul. Motor sing diimpor nggawe operasi luwih efisien lan tepat; desain ergonomis nggawe perasaan tangan sing nyaman; kompasitas batere sing luwih gedhe bisa nguatake kebutuhan pelanggan.
maca liyane
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional
NM-500 Multifunctional
ND-2511 Canulate Drill
SS-1011 Oscillating Saw
SM-100 Brushless Multifunctional
EM-100 Brushless Multifunctional

Watch kita
video pambuka

Sinau luwih lengkap babagan perusahaan kita

abab kita

Pangerten sing jelas babagan konten perusahaan

Produsen utama alat listrik ortopedi.

Ruijin minangka perusahaan ilmiah, industri lan perdagangan terintegrasi, utamane nyediakake gergaji listrik & bor alat ortopedi wiwit saka plester gergaji, bor balung normal, gergaji osilasi, bor kanulasi nganti bor reamer acetabular, gergaji bor tulang mikro, gergaji sternum, sistem kranial lan gergaji multifungsi dll, kabeh mau digunakake ing macem-macem operasi ortopedi.

maca liyane

Okekiyatan sampeyan

Tampilan kauntungan perusahaan

Napa milih kita?

Produsen profesional, kualitas luar biasa, layanan 24 jam online.

ad01

company News

Terusake ngerti warta industri

news-2

Para ilmuwan ngembangake biomaterial novel sing nyepetake ...

Para ilmuwan nggawe biomaterial anyar sing mbantu balung ...

maca liyane

mproduk ain

Nyedhiyakake produk sing sampeyan butuhake

Apa Ana Produk sing Sampeyan Seneng?

Miturut Kabutuhan, Ngatur Kanggo Sampeyan, Lan Nyedhiyakake Sampeyan Kanthi Produk sing Akeh regane.

priksaan saiki